Att bli Hemmakund hos oss är en god idé. Du får:

  • 5 % i kassarabatt*
  • 5-10 % i årsbonus* på alla inköp
  • Nyhetsbrev med erbjudanden
  • Bonuscheck 1 gång/år
  • Tillgång till “Mina Sidor” där du kan ändra uppgifter, se ditt saldo och intjänad bonus.

Ditt medlemskap är gratis och allt du behöver göra är att uppge ditt namn i kassan. Teckna dig som medlem i butiken när du gör ditt inköp eller här på hemsidan.

*Kassarabatt och bonus kan ej kombineras med reavaror, andra erbjudanden och rabatter.

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli hemmakund.

Den 25 maj 2018 börjar GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i hela EU. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) och kommer att förstärka din integritet vid databehandling av dina personuppgifter så att du ska kunna känna dig trygg. Därför vill vi informera om detta till dig eftersom du är medlem i vår kundklubb.

Vår kundklubb är ett förmåns- och lojalitetsprogram. Som medlem godkänner du att dina personuppgifter sparas och du ger oss rätt att använda informationen. Syftet med behandlingen av personuppgifterna är att kunna erbjuda dig personligt anpassade erbjudanden. Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren för kundklubben.

Det är varje medlems eget ansvar att se till att kundklubben har korrekt mail- och personuppgifter för att säkerställa att information kommer fram. Du har rätt att utan kostnad begära rättning av felaktiga uppgifter.

Uppgifterna lämnas eller försäljs EJ till tredje part utan används endast till kommunikation mellan oss i butiken och dig som privatperson.

Vi hoppas givetvis att du vill följa med oss även i framtiden för att få tips om spännande nyheter avseende tapetkollektioner, kulörtrender, praktiska råd, produktnyheter och en massa inspiration.